Job 5 van 8


Report this listing

Solliciteren



Keukenmedewerker | Kortrijk


Functie

Je maakt deel uit van het team koks en medewerkers keuken en afwas van onze keuken, waar dagelijks ongeveer 1000 warme maaltijden bereid worden.

Je vervult in deze keuken een all-round functie waarbij je:
Werkt aan de vaatwas.
Instaat voor orde en netheid in de keuken.
Helpt met de bedeling van de maaltijden aan de band.

Jouw profiel

Er zijn geen diplomavereisten.
Je bent bereid om diverse taken in de keuken op te nemen.
Je bent flexibel en stressbestendig.
Je kan zelfstandig werken, maar werkt ook graag in team.
Je hebt een verzorgd voorkomen.
Je hebt een positieve ingesteldheid.
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Gerechten bereiden: Vietnamees
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Gerechten bereiden: Thais
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Gerechten bereiden: Libanees
  • Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
  • Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
  • De activiteiten van een team coördineren
  • Koken voor een doelgroep: Bejaarden
  • Koken voor een doelgroep: Kinderen
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Een soort product bereiden: Sauzen
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • Een soort product bereiden: Ontbijt
  • Een soort product bereiden: Sandwiches
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • Gerechten bereiden: Europees
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • Gerechten bereiden: Japans
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Gerechten bereiden: Afrikaans
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • Gerechten bereiden: Creools
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • Een soort product bereiden: Traiteurproducten
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Gerechten bereiden: Chinees

Aanbod

Een contract van bepaalde duur
Jobtime: 75%.
Start: zo snel mogelijk.
Werkuren: tussen 6 uur en 17.30 uur, in shiften van 6 en 8 uur.
Je werkt één weekend op twee.
Verlof: 25 verlofdagen en 12 recuperatiedagen voor een voltijdse tewerkstelling (pro rata jobtime).
Een extra vrije dag per maand vanaf 45, 50 en 55 jaar.
Een dynamische werkomgeving in een groot en vooruitstrevend ziekenhuis.
Take-off, onze onthaaldag voor nieuwe medewerkers.
Begeleiding en opleiding tijdens de eerste zes maanden.
Ruime leer- en opleidingsmogelijkheden.
Een actief loopbaanbeleid.
Een hospitalisatieverzekering.
Tal van personeelsvoordelen via Benefits at Work.
Interessant tarief voor de maaltijden in ons personeelsrestaurant.
Gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer of een fietsvergoeding van € 0,35 per kilometer heen en terug.

Bij interesse kan je ons contacteren via hubwvlzuid@adecco.be of op 056/59.10.90

Solliciteren

572 HUBSITE WEST VL Z
+32 (0)56 59 10 90

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht